AXBOROT ALMASHINUVINING LOGISTIKA JARAYONLARIDA OPTIMALLASHTIRILISHI: TEZKOR QARORLAR QABUL QILISHDA INNOVATSIYALAR - Sharipov Sherzod Odilovich (SCIENCE AND CULTURE: INNOVATIONS OF THE 21ST CENTURY, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada axborot almashinuvining logistika jarayonlarida optimallashtirilishi va tezkor qarorlar qabul qilishda innovatsiyalarning roli tahlil qilinadi. Logistika tizimlarining samarali ishlashi uchun axborot almashinuvining tez va aniq amalga oshirilishi muhimdir. Innovatsion texnologiyalar, masalan, sun'iy intellekt (AI), katta ma'lumotlar (Big Data), va Internet of Things (IoT), logistika jarayonlarini optimallashtirishda katta ahamiyatga ega. Maqolada innovatsion texnologiyalar yordamida axborot almashinuvining yaxshilanishi, real vaqt rejimida qaror qabul qilishni tezlashtirish va samarali boshqaruvni ta'minlashning amaliy misollari ko‘rib chiqiladi.