“San’at darslarida talabalar ijodiy qobiliyatini rivojlantirishda zamonaviy metodlarning roli - Muzafarova Sanobar Murodullayevna (SCIENCE AND CULTURE: INNOVATIONS OF THE 21ST CENTURY, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada san’at ta’limida talabalar ijodiy qobiliyatini rivojlantirishda zamonaviy pedagogik metodlar va texnologiyalarning ahamiyati tahlil qilinadi. Maqolada interfaol mashg‘ulotlar, loyiha asosidagi darslar va raqamli texnologiyalar talabalarning kompozitsion fikrlash, vizual tafakkur va estetik qaror qabul qilish qobiliyatini oshirishdagi roli ko‘rsatib berilgan. Shuningdek, pedagogik yondashuvlar talabalarning ijodiy salohiyatini shakllantirishda qanday samarali ishlashini batafsil yoritadi.