FILOLOGIK YONDASHUV ORQALI INTERAKTIV DARSLIKLAR YARATISHNING METODIK ASOSLARI - Ergasheva Ozodabonu Bahodirjon qizi (SCIENCE AND CULTURE: INNOVATIONS OF THE 21ST CENTURY, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada filologik yondashuv asosida interaktiv darsliklar yaratishning zaruriyati, metodik tamoyillari va amaliy imkoniyatlari yoritiladi. Yangi avlod ta’limida raqamli texnologiyalar asosidagi darsliklar filologik kompetensiyalarni shakllantirishda muhim o‘rin tutadi. Matn, til va madaniyat uyg‘unligiga asoslangan filologik yondashuv o‘quvchilarni chuqur tahlilga, tanqidiy fikrlashga va funksional savodxonlikka yetaklaydi.