KUTUBXONA FAOLIYATINI BOSHQARISHDA STRATEGIK YONDASHUVLAR - Abdullaeva Nurjamal Maxsudovna (SCIENCE AND CULTURE: INNOVATIONS OF THE 21ST CENTURY, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kutubxona faoliyatini samarali boshqarish uchun strategik yondashuvlar tahlil qilinadi. Zamonaviy kutubxona tizimida xizmatlarni takomillashtirish, foydalanuvchi ehtiyojlarini qondirish va resurslardan samarali foydalanish strategik rejalashtirish orqali amalga oshiriladi. Maqolada kutubxona faoliyatini strategik boshqarishning nazariy va amaliy jihatlari, rejalashtirish, monitoring, baholash va innovatsion texnologiyalarni qo‘llash usullari yoritilgan. Shuningdek, kutubxona menejmentida strategik yondashuvlar orqali resurslarni optimallashtirish, xizmat sifatini oshirish va kutubxona infratuzilmasini rivojlantirish masalalari ko‘rib chiqilgan.