CHIZMACHILIK FANIDA INTERAKTIV TA’LIM TEXNOLOGIYALARINI JORIY ETISH. - Karimova Gulnoza Radjabovna (SCIENCE AND CULTURE: INNOVATIONS OF THE 21ST CENTURY, 2026)
Ushbu maqolada chizmachilik fanida interaktiv ta’lim texnologiyalarini joriy etish metodikasi o‘rganiladi. Tadqiqotda interaktiv doskalar, onlayn platformalar, multimedia dasturlari va boshqa zamonaviy texnologiyalar orqali darslarni samarali tashkil etish, talabalarni faollashtirish va ijodiy ko‘nikmalarini rivojlantirish yo‘llari tahlil qilinadi. Interaktiv texnologiyalar yordamida talabalar murakkab chizmachilik texnikalarini osonroq o‘rganadi, o‘z ishlarini tahlil qiladi va mustaqil ijodiy ishlarni bajarish imkoniyatiga ega bo‘ladi. Maqolada shuningdek, interaktiv texnologiyalarni chizmachilik darslariga muvaffaqiyatli integratsiya qilish bo‘yicha amaliy tavsiyalar berilgan.