YUQORI SINF OʻQUVCHILARIDA MEDIASAVODXONLIK KOʻNIKMALARINI SHAKLLANTIRISH TEXNOLOGIYASI - Usanova , Mahfuza (SCIENCE AND CULTURE: INNOVATIONS OF THE 21ST CENTURY, 2025)
Hozir davr ta’limida mediasavodxonlikning dunyo bo’ylab keng yoyilishini, mediasavodxonlik ko‘nikmalarini shakllantirish, ya’ni mediasavodxonlik, mediasavodxonlik muhim ahamiyat kasb etishini yoritib berilgan.