Tasviriy san’at darslarida 5–7-sinf o‘quvchilarda badiiy ijodkorlikni rivojlantirishning zamonaviy metodlari - Vosiyeva Aziza To‘xtaqulovna (SCIENCE AND CULTURE: INNOVATIONS OF THE 21ST CENTURY, 2025)
Anotatsiya: Maqolada 5–7-sinf o‘quvchilarida badiiy ijodkorlikni rivojlantirishning zamonaviy metodlari tahlil qilinadi. Tasviriy san’at darslarida kreativlik, vizual tafakkur va estetik qarashlarni shakllantirishga qaratilgan pedagogik yondashuvlar ko‘rib chiqiladi. Tadqiqot natijalari shuni ko‘rsatadiki, innovatsion metodlar, interaktiv usullar va loyiha faoliyati bolalarning ijodiy salohiyatini oshirishda samarali vosita hisoblanadi.