Libos dizaynida futuristik badiiy obraz yaratish: innovatsion yondashuvlar va metodik tavsiyalar - Toshmuhammedova Iroda Alibek qizi (SCIENCE AND CULTURE: INNOVATIONS OF THE 21ST CENTURY, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada libos dizaynida futuristik badiiy obraz yaratishning nazariy va amaliy asoslari tahlil qilinadi. Futuristik yondashuv rang, shakl, tekstura va materialni innovatsion tarzda qo‘llash orqali libosning vizual va konseptual badiiy ifodasini kengaytiradi. Maqolada badiiy obrazni shakllantirish, kreativ tafakkur va eksperiment yondashuvlarini rivojlantirish metodikasi, shuningdek zamonaviy texnologiyalarni qo‘llashning pedagogik ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Maqola natijalari talabalar va dizaynerlar uchun libos loyihalash jarayonida futuristik konseptlarni amalga oshirish, estetik did va ijodiy qarashlarni rivojlantirish bo‘yicha amaliy tavsiyalar beradi.