Tasviriy san’at darslarida milliy madaniyat va an’analardan foydalanishning pedagogik imkoniyatlari - Raxmonova Mahliyo Zoir qizi (SCIENCE AND CULTURE: INNOVATIONS OF THE 21ST CENTURY, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tasviriy san’at ta’limida milliy madaniyat va an’analardan foydalanishning pedagogik imkoniyatlari tahlil qilinadi. O‘quvchilarda estetik did, ijodiy fikrlash va milliy qadriyatlarni anglashni shakllantirish yo‘llari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, zamonaviy pedagogik texnologiyalar yordamida milliy elementlarni dars jarayoniga integratsiyalashning samarali usullari taqdim etiladi.