ATMOSFERA HAVOSINING IFLOSLANISHI VA UNI MUHOFAZA QILISH MUAMMOLARI - Abdurashidova Shabbona (SCIENCE AND CULTURE: INNOVATIONS OF THE 21ST CENTURY, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada atmosfera havosining ifloslanish sabablari, uning ekologik, ijtimoiy va sog‘liqni saqlash sohasiga ta’siri, shuningdek, havoni muhofaza qilishda qo‘llanilayotgan usullar va strategiyalar tahlil qilingan. O‘zbekiston Respublikasida havo sifatini yaxshilash, ekologik xavfsizlikni ta’minlash va sanoat chiqindilarini kamaytirish borasida amalga oshirilayotgan chora-tadbirlar hamda o‘zbek olimlarining ilmiy izlanishlari yoritilgan.