YOSHLARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASHNING O‘ZIGA XOSLIGI - Abdumo‘minova Dilafruz Alibek qizi (O‘RTA OSIYODA IJTIMOIY VA GUMANITAR TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada yoshlarni oilaviy hayotga tayyorlash jarayonining ijtimoiy-psixologik xususiyatlari, zamonaviy sharoitda bu yo‘nalishda olib borilayotgan ishlarning mazmuni hamda samaradorligini oshirish yo‘llari tahlil qilingan. Shuningdek, oilaviy munosabatlarga doir tarbiyaviy, ma’naviy va axloqiy omillar yoritilgan.