Musiqa ta’limida interaktiv multimedia vositalaridan foydalanishning pedagogik samaradorligi - Ochilov Zayniddin Saypiddinovich (НАУЧНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ И ИННОВАЦИИ, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada musiqa ta’limida interaktiv multimedia vositalarini qo‘llashning pedagogik samaradorligi tahlil qilingan. Multimedia texnologiyalari dars jarayonini yanada interfaol va qiziqarli qiladi, o‘quvchilarning musiqiy tafakkurini, eshituv madaniyatini va ijodiy salohiyatini rivojlantiradi. Shu bilan birga, maqolada raqamli pedagogika va innovatsion metodlarning musiqa ta’limi jarayonidagi o‘rni, afzalliklari va qo‘llash usullari yoritilgan.