“Oliy ta’limda jismoniy madaniyat o‘qituvchilarining pedagogik va metodik salohiyatini kompetensiyaviy yondashuv orqali rivojlantirish” - Musayev Otabek Qudratovich (НАУЧНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ И ИННОВАЦИИ, 2025)
Ushbu maqola oliy ta’lim muassasalarida jismoniy madaniyat o‘qituvchilarining pedagogik va metodik salohiyatini kompetensiyaviy yondashuv orqali rivojlantirish masalalarini o‘rganadi. Tadqiqot o‘qituvchilarning nazariy bilimlari, amaliy ko‘nikmalari va reflektiv faoliyatini uyg‘unlashtirishga qaratilgan strategiyalarni aniqlashga yo‘naltirilgan. Shuningdek, maqolada interaktiv metodlar va zamonaviy pedagogik texnologiyalarning ta’lim jarayonida roli va samaradorligi muhokama qilinadi.