ZAMONAVIY XOREOGRAFIYA USLUBLARI: TENDENSIYALAR VA EKSPERIMENTLAR - Muratbekova Turdigu'l Tursinbekovna (НАУЧНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ И ИННОВАЦИИ, 2025)
Maqolada zamonaviy xoreografiya san’atining shakllanishi, rivojlanish bosqichlari hamda bugungi tendensiyalari tahlil qilinadi. Raqsning yangi uslublari, xoreografik tajribalar va eksperimental yo‘nalishlarning san’atdagi o‘rni yoritilgan. Shuningdek, milliy va jahon raqs madaniyatlarining o‘zaro ta’siri, zamonaviy texnologiyalar va interaktiv sahna yechimlarining xoreografiyaga ta’siri ko‘rib chiqilgan.