HUQUQNI MUHOFAZA QILUVCHI ORGANLAR FAOLIYATINI TARTIBGA SOLUVCHI XALQARO-HUQUQIY HUJJATLAR TASNIFI VA HUQUQIY AHAMIYATI - SUBANOV Olimjon Suyarkul o‘g‘li (НАУЧНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ И ИННОВАЦИИ, 2025)
Annotasiya. Mazkur maqolada Inson huquqlarining xalqaro-huquqiy standartlarini milliy huquq tizimiga tatbiq etish masalalari kompleks tahlil qilingan.