“Oliy ta’limda jismoniy madaniyat o‘qituvchilarining pedagogik kompetensiyalarini rivojlantirishda interaktiv metodlar va kompetensiyaviy yondashuv” - Musayev Otabek Qudratovich (НАУЧНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ И ИННОВАЦИИ, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola oliy ta’lim muassasalarida jismoniy madaniyat o‘qituvchilarining pedagogik kompetensiyalarini rivojlantirishda interaktiv metodlar va kompetensiyaviy yondashuvning samaradorligini o‘rganadi. Tadqiqot o‘qituvchilarning nazariy bilimlari, amaliy ko‘nikmalari va reflektiv faoliyatini uyg‘unlashtirishga qaratilgan. Maqolada interaktiv metodlar, zamonaviy pedagogik texnologiyalar va kompetensiyaviy yondashuv orqali o‘qituvchilarning professional salohiyatini oshirish strategiyalari muhokama qilinadi.