Tasviriy san’at ta’limida o‘quvchilarda badiiy estetik didni shakllantirishning pedagogik omillari - Ismoilov Otabek Shavkat o‘g‘li (НАУЧНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ И ИННОВАЦИИ, 2025)
Mazkur maqolada tasviriy san’at darslarida o‘quvchilarning badiiy estetik didini shakllantirishda samarali pedagogik omillar tahlil qilinadi. Unda o‘quvchilarning estetik idroki, san’atga bo‘lgan qiziqishi va ijodiy fikrlash qobiliyatini rivojlantirishga qaratilgan metodik yondashuvlar ko‘rsatib o‘tiladi. Shuningdek, darslarda milliy san’at namunalaridan foydalanish, zamonaviy axborot texnologiyalarini qo‘llash va ijodiy muhit yaratishning ahamiyati yoritiladi.