Tasviriy san’at darslarida o‘quvchilarda milliy badiiy qadriyatlarni shakllantirishning samarali usullari - Ismoilov Otabek Shavkat o‘g‘li (НАУЧНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ И ИННОВАЦИИ, 2025)
Annotatsiya: Maqolada tasviriy san’at ta’limi jarayonida o‘quvchilarda milliy badiiy qadriyatlarni shakllantirish masalasi yoritilgan. Unda milliy meros, an’anaviy naqshlar, xalq amaliy san’ati namunalaridan ta’lim jarayonida foydalanishning didaktik va tarbiyaviy ahamiyati tahlil etiladi. Shuningdek, tasviriy san’at darslarini milliy g‘oya, ma’naviyat va estetik tarbiya bilan uyg‘unlashtirishning samarali metodlari ko‘rsatib o‘tilgan.