OILADA BOLA TARBIYASI VA MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASASI HAMKORLIGI - Otaboyeva Dilshoda Sa'dulla qizi (НАУЧНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ И ИННОВАЦИИ, 2025)
Annotatsiya Bola tarbiyasida oilaning o‘rni katta bo‘lib, u maktabgacha ta’lim muassasalari bilan samarali hamkorlikda bolalar rivojlanishining asosiy omili hisoblanadi. Ushbu maqolada oilada bola tarbiyasining ahamiyati, maktabgacha ta’lim muassasalarining roli va ularning hamkorligi orqali bolalarning o‘zini anglash, ijtimoiylashtirish va ta’lim olishi kabi masalalar ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, oilaning maktabgacha ta’lim muassasasi bilan hamkorlikda tarbiya jarayonini qanday samarali tashkil etish mumkinligi, pedagoglar va ota-onalar o‘rtasidagi muloqotning ahamiyati hamda bu hamkorlikdagi yuzaga keladigan muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari hamda amaliy tavsiyalar keltiriladi.