Rangtasvirda manzara janrini o‘qitishda o‘qituvchi va o‘quvchi hamkorligi - Aslonov Furqat Botirovich (НАУЧНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ И ИННОВАЦИИ, 2025)
Anotatsiya: Ushbu maqolada rangtasvir darslarida manzara janrini o‘qitishda o‘qituvchi va o‘quvchi o‘rtasidagi hamkorlikning pedagogik ahamiyati yoritilgan. Hamkorlik asosidagi ta’lim jarayoni o‘quvchilarning badiiy tafakkuri, ijodiy faoliyati hamda estetik didini rivojlantirishdagi o‘rni tahlil etilgan. Shuningdek, innovatsion metodlar, interfaol topshiriqlar va teskari sinf texnologiyasi orqali o‘qituvchi va o‘quvchi o‘rtasida samarali ijodiy muloqotni yo‘lga qo‘yish yo‘llari ko‘rsatib berilgan.