UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARI 5-7-SINFLARIDA TASVIRIY SAN’AT FANINI RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA O‘QITISHNING METODIK YO‘LLARI - Xamidova Dildora Muhiddin qizi (ILMIY YANGILIKLAR VA INTELLEKTUAL TADQIQOTLAR, 2025)
Anatatsiya:Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarining 5–7-sinf o‘quvchilarini tasviriy san’at fanini raqamli texnologiyalar yordamida o‘qitishning metodik yo‘llari tahlil qilinadi. Maqolada raqamli vositalarning pedagogik salohiyati, interaktiv darslar tashkil etish usullari va o‘quv jarayonida vizual fikrlashni rivojlantirish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, zamonaviy ta’lim texnologiyalari yordamida ijodiy va amaliy ko‘nikmalarni shakllantirish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.