UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARIDA 5–7-SINFLARDA TASVIRIY SAN’AT FANINI RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA O‘QITISHNING METODIK YO‘LLARI - Xamidova Dildora Muhiddin qizi (ILMIY YANGILIKLAR VA INTELLEKTUAL TADQIQOTLAR, 2025)
Anatatsiya: Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarining 5–7-sinf o‘quvchilariga tasviriy san’at fanini raqamli texnologiyalar yordamida o‘qitishning samarali metodik yo‘llari tahlil qilinadi. Maqolada raqamli vositalarning pedagogik ahamiyati, interaktiv darslarni tashkil etish, o‘quvchilarning ijodiy va amaliy ko‘nikmalarini rivojlantirish usullari va individual yondashuv orqali bilim olish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi.