UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARINING CHIZMACHILIK DARSLARIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING INNOVATSION USULLARI - Raximova Gulsanam Hazrat qizi (ILMIY YANGILIKLAR VA INTELLEKTUAL TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida chizmachilik darslarida raqamli texnologiyalardan foydalanishning innovatsion usullari tahlil qilinadi. Tadqiqot jarayonida o‘quvchilarning ijodiy fikrlash qobiliyati, chizmachilik ko‘nikmalari va texnologiyalardan samarali foydalanish ko‘nikmalari rivojlantirishga qaratilgan metodik yondashuvlar ko‘rsatib o‘tiladi. Shu bilan birga, interaktiv darslar, virtual loyihalar va raqamli dasturlar orqali o‘quvchilarning qiziqishi oshiriladi va mustaqil ijodiy faoliyati rag‘batlantiriladi.