ATMOSFERA HAVOSINING IFLOSLANISHI VA UNI MUHOFAZA QILISH MUAMMOLARI - Abdurashidova Shabbona (ILMIY YANGILIKLAR VA INTELLEKTUAL TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada atmosfera havosining ifloslanish sabablari, asosiy manbalari va ularning atrof-muhit hamda inson salomatligiga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, havoni muhofaza qilish bo‘yicha O‘zbekistonda amalga oshirilayotgan chora-tadbirlar va istiqboldagi yo‘nalishlar tahlil qilingan.