OILAVIY QADRIYATLAR – AJDODLARIMIZ MEROSI - Abdumo‘minova Dilafruz Alibek qizi (ILMIY YANGILIKLAR VA INTELLEKTUAL TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada oilaviy qadriyatlarning jamiyat hayotidagi ahamiyati, ularning ajdodlarimizdan bizgacha yetib kelgan maʼnaviy meros sifatidagi roli hamda zamonaviy oilalarda qadriyatlarni saqlashning dolzarbligi tahlil etilgan. Shuningdek, milliy qadriyatlarning barkamol avlod tarbiyasidagi o‘rni va ularni mustahkamlash yo‘llari yoritilgan.