OILALARDA IJTIMOIY-MAʼNAVIY VA PSIXOLOGIK MUHITNI SOʻGʻLOMLASHTIRISH YOʻLLARI - Abdumo‘minova Dilafruz Alibek qizi (ILMIY YANGILIKLAR VA INTELLEKTUAL TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada oilalarda ijtimoiy-maʼnaviy va psixologik muhitni sogʻlomlashtirishning dolzarbligi, zamonaviy jamiyatda bu yoʻnalishda uchraydigan muammolar hamda ularni bartaraf etishning samarali yoʻllari tahlil qilingan. Shuningdek, oila barqarorligi, sogʻlom munosabatlar, ruhiy barqarorlik va maʼnaviy qadriyatlarning ahamiyati haqida fikr yuritilgan.