“Maktab va oliy ta’lim tizimida tasviriy san’at fanlarini integratsiya qilish orqali talabalarning rivojlanishini ta’minlash” - Aslonova Shaxnoza Islom qizi (ILMIY YANGILIKLAR VA INTELLEKTUAL TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktab va oliy ta’lim tizimida tasviriy san’at fanlarini integratsiyalash, uning o‘quvchilarning ijodiy, estetik va kognitiv rivojlanishidagi roli muhokama qilinadi. Maktabda shakllantirilgan asosiy san’at ko‘nikmalari oliy ta’limda yanada chuqurlashtiriladi va talabalarga murakkab loyihalar, mustaqil ijodiy ishlar hamda professional san’at ko‘nikmalarini rivojlantirish imkonini beradi.