Соя ўсимлигини ётиб қолишини олдини олиш, ҳосилдорликни ва дон сифатини оширувчи восита сифатида Станлей (Стенли), эм.к. препаратининг биологик самарадорлиги - Собирова Мохинур Зокиржон қизи (ILMIY YANGILIKLAR VA INTELLEKTUAL TADQIQOTLAR, 2025)
Анотатция: Ушбу мақолада Соя ўсимлигини ётиб қолишини олдини олишда биологик фаол моддаларнинг аҳамияти, уларнинг функсияси, соянинг ўсиши, ривожланиши ва ҳосилдорлигига биологик фаол моддаларнинг таъсирига оид маълумотлар баён этилган.