UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARIDA 5–7-SINFLARDA TASVIRIY SAN’AT FANINI RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR YORDAMIDA O‘QITISH: METODIK YONDASHUVLAR - Xamidova Dildora Muhiddin qizi (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE-INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarining 5–7-sinf o‘quvchilari uchun tasviriy san’at fanini raqamli texnologiyalar yordamida o‘qitishning metodik jihatlari ko‘rib chiqilgan. Raqamli vositalar orqali interaktiv darslarni tashkil etish, o‘quvchilarning ijodiy va amaliy ko‘nikmalarini rivojlantirish, shuningdek, individual yondashuvni ta’minlash yo‘llari tahlil qilingan. Maqola zamonaviy pedagogik texnologiyalarning samarali qo‘llanilishiga e’tibor qaratadi.