MEHR-MUHABBAT YOKI ZIDDIYAT: ZAMONAVIY OTA-ONALAR TARBIYADAGI ROLI - KUSHAKOVA BARNO (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE-INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy ota-onalarning tarbiyadagi roli, mehr-muhabbat va ziddiyatning bolalar shaxsiyatini shakllantirishdagi ahamiyati tahlil qilinadi. Maqolada ota-onaning tarbiyadagi funksiyalari, zamonaviy muammolar, tarbiya usullari va muvozanatli yondashuv zarurati ko‘rib chiqilgan. Tadqiqot natijalari shuni ko‘rsatadiki, mehr-muhabbat va qat’iy intizomni uyg‘unlashtirish bolaning ruhiy, ijtimoiy va axloqiy rivojlanishida muhim rol o‘ynaydi.