MUSIQA TA’LIMIDA RAQAMLI PEDAGOGIKA VA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNING O‘RNI - Ochilov Zayniddin Saypiddinovich, (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE-INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada musiqa ta’limida multimedia texnologiyalaridan foydalanishning o‘quvchilarning ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirishdagi o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Multimedia vositalari musiqa darslarida o‘quvchilarni faol ishtirokchi sifatida shakllantiradi, ularning musiqiy tafakkurini, eshituv madaniyatini va estetik didini rivojlantirishga xizmat qiladi. Shuningdek, maqolada zamonaviy texnologiyalarning ta’lim jarayonidagi interfaollikni kuchaytiruvchi pedagogik imkoniyatlari tahlil qilingan.