Tasviriy san’at ta’limida interfaol va kreativ yondashuvlarning pedagogik ahamiyati - Kamolova E’zoza Iskandar qizi, (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE-INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
ANNOTATSIYA: Maqolada tasviriy san’at ta’limida interfaol va kreativ pedagogik yondashuvlarning qo‘llanilishi, ularning o‘quv jarayoni samaradorligiga ta’siri va o‘quvchilarning badiiy kompetensiyalarini rivojlantirishdagi roli tahlil etiladi. Shovdirov S. A. va boshqa zamonaviy tadqiqotchilar ishlariga tayangan holda, maqolada innovatsion metodlar — interfaol mashg‘ulotlar, loyihaviy ta’lim, raqamli va multimedia vositalari orqali o‘quvchilarning ijodiy salohiyatini rivojlantirish yo‘llari ko‘rsatiladi.