Tasviriy san’at ta’limida o‘quvchilarda estetik didni shakllantirishda zamonaviy pedagogik texnologiyalarning o‘rni - Gadoyev Ibrohim Niyozovich, (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE-INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tasviriy san’at ta’limi jarayonida o‘quvchilarning estetik didini shakllantirishda zamonaviy pedagogik texnologiyalarning o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Maqolada interfaol metodlar, raqamli vositalar hamda innovatsion yondashuvlarning samarali jihatlari tahlil etilgan. Shuningdek, san’at darslarida o‘quvchilarning ijodiy fikrlashini rivojlantirish, estetik qadriyatlarni anglash va san’at asarlarini tahlil qilish ko‘nikmalarini shakllantirishda yangi pedagogik texnologiyalarning imkoniyatlari bayon qilingan.