OTA-ONALIK ROLI VA MAJBURIYATLARI - Abdumo‘minova Dilafruz Alibek qizi (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE-INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ota-onalik burchi, ularning farzand tarbiyasidagi o‘rni va mas’uliyati hamda jamiyatda ota-onalar institutining ahamiyati yoritilgan. Ota-onalik rolining ma’naviy, psixologik va ijtimoiy jihatlari tahlil qilinib, farzand tarbiyasida oilaning ta’siri muhim omil sifatida ko‘rsatilgan.