KO‘PHADLAR VA ULAR USTIDA AMALLAR: ASOSIY TUSHUNCHALAR VA MISOLLAR - Boboqulova Durdona Sanjar qizi (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE-INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada algebraik ko‘phadlar tushunchasi va ular ustida bajariladigan amallar — qo‘shish, ayirish, ko‘paytirish, bo‘lish, faktorizatsiya va grafigini chizish kabi muhim matematik harakatlar yoritilgan. Mazkur maqola o‘quvchilarda ko‘phadlar haqidagi bilimlarni chuqurlashtirish, ularni amaliy misollar orqali o‘zlashtirish maqsadida tayyorlangan bo‘lib, metodik va nazariy yondashuv asosida tuzilgan.