YASHIL TEXNOLOGIYALAR VA ULARNING IQTISODIY SAMARADORLIGI - Abdurashidova Shabbona (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE-INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yashil texnologiyalar tushunchasi, ularning asosiy yo‘nalishlari hamda iqtisodiy samaradorligi tahlil qilingan. Maqolada qayta tiklanuvchi energiya manbalari, chiqindilarni qayta ishlash, energiya tejamkor ishlab chiqarish tizimlari va ularning O‘zbekiston iqtisodiyotiga ta’siri yoritiladi.