Xizmatlar sektori: zamonaviy iqtisodiyotning drayveri - Axrorov Elyorjon Baxtiyor oʻgʻli (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE-INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Mazkur maqolada xizmatlar sektorining zamonaviy iqtisodiyotdagi o‘rni, uning o‘sish drayveri sifatidagi roli, iqtisodiy samaradorligi va O‘zbekistondagi rivojlanish istiqbollari ilmiy asosda tahlil qilinadi. Xizmatlar sektorining bandlik, eksport, innovatsiyalar va iqtisodiy barqarorlikka ta’siri, shuningdek, mavjud muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari yoritilgan