MEHMONXONALARDA BREND QIYOFASINI SHAKLLANTIRISH VA UNI RAQOBATBARDOSH QILISH STRATEGIYALARI - Ko‘palova Onajon Mirzobek qizi (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE-INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Mazkur ilmiy maqolada mehmonxonalarda brend qiyofasini shakllantirish va uni raqobatbardosh qilish strategiyalari tahlil qilinadi. Tadqiqotning maqsadi – turizm sohasida faoliyat yurituvchi mehmonxonalarda brend imidjini shakllantirishning samarali usullarini aniqlash hamda uni raqobat sharoitida ustunlikka erishishda qo‘llash imkoniyatlarini ko‘rsatib berishdan iborat.