STOMATOLOGIYA YO‘NALISHIDA BIOLOGIK KIMYO FANINI O‘QITISHDA YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR SAMARADORLIGI - Kuryazov , Akbar; Kuryazov, Shoxruh; Abdullayeva, Xafiza (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE-INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Maqolada stomatologiya ta’lim yo‘nalishida biologik kimyo fanini o‘qitishda zamonaviy pedagogik texnologiyalardan foydalanishning o‘ziga xos jihatlari keng yoritilgan. Ta’lim jarayonida talabalarning kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirish, mustaqil fikrlash va klinik tafakkurni shakllantirishga xizmat qiluvchi metodlar tahlil qilingan. Shuningdek, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari, fanlararo integratsiya va muammoli ta’lim imkoniyatlari haqida amaliy tavsiyalar berilgan.