TASVIRIY SAN’AT DARSLARIDA MILLIY MEROS ELEMENTLARINI QO‘LLASHNING INNOVATSION YONDASHUVLARI - Raxmonova Mahliyo Zoir qizi (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE-INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Maqolada tasviriy san’at ta’limida milliy meros elementlarini qo‘llashning innovatsion pedagogik yondashuvlari tahlil qilinadi. O‘quvchilarda estetik didni rivojlantirish, ijodiy kompetensiyalarni shakllantirish va madaniy qadriyatlarni anglash yo‘llari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, zamonaviy texnologiyalar yordamida milliy merosni integratsiyalashning samarali metodik usullari taqdim etiladi.