Chizmachilik darslarida raqamli vositalar yordamida ijodiy ko‘nikmalarni rivojlantirish - Raximova Gulsanam Hazrat qizi (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE-INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada chizmachilik darslarida raqamli vositalardan foydalanish orqali o‘quvchilarning ijodiy ko‘nikmalarini rivojlantirishning samarali usullari tahlil qilinadi. Tadqiqotda o‘quvchilarning mustaqil ijodiy faoliyati, rang va shakl uyg‘unligini aniqlash, kompozitsiya printsiplarini qo‘llash, shuningdek, virtual loyihalar va interaktiv dasturlar orqali ularning ijodiy salohiyatini oshirishga qaratilgan metodik yondashuvlar ko‘rsatib o‘tiladi.