MUSIQA TA’LIMIDA RAQAMLI PEDAGOGIKA VA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNING O‘RNI - Ochilov Zayniddin Saypiddinovich (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE-INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada musiqa ta’limida raqamli pedagogika va innovatsion texnologiyalardan foydalanish masalalari yoritilgan. Musiqa darslarida zamonaviy raqamli vositalarni qo‘llash o‘quvchilarning ijodiy fikrlashini, eshituv madaniyatini, musiqiy savodxonligini rivojlantirishga xizmat qiladi. Shuningdek, maqolada raqamli o‘quv resurslari, onlayn platformalar, interaktiv dasturlar va virtual laboratoriyalarning ta’lim jarayonidagi afzalliklari tahlil qilinadi.