“OLIY TA’LIMDA JISMONIY MADANIYAT O‘QITUVCHILARINING PEDAGOGIK KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNING ROLI” - Musayev Otabek Qudratovich (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE-INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalarida jismoniy madaniyat o‘qituvchilarining pedagogik kompetensiyalarini rivojlantirishda zamonaviy pedagogik texnologiyalarning samaradorligi o‘rganilgan. Tadqiqot kompetensiyaviy yondashuv asosida o‘qituvchilarning metodik va pedagogik salohiyatini oshirish, interaktiv metodlar va multimedia vositalarini qo‘llash orqali ta’lim jarayonini sifatli tashkil etish masalalariga qaratilgan. Maqolada o‘qituvchilarning professional rivojlanishini kuchaytirish strategiyalari va amaliy tavsiyalar keltirilgan.