GRAFIKA HAQIDA UMUMIY MA’LUMOT - Ravshanova Nozima Mansurjon qizi; Maxammadiyev Xurshid (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE-INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Annotatsiya: Maqolada grafika mavzusining ahamiyati, uning tilshunoslikdagi roli haqida so’z yuritiladi. Grafika tilni aniq va tushunarli ifodalashda muhim omil hisoblanadi. Maqola grafikaning nafaqat nazariy, balki amaliy ahamiyatini ham ko’rsatib beradi.