“Maktablarda darsdan tashqari to‘garak mashg‘ulotlari orqali o‘quvchilarning innovatsion va ijodiy bilimlarini rivojlantirish” - Djabbarova Nargiza Bakitovna (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE-INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktablarda darsdan tashqari to‘garak mashg‘ulotlari orqali o‘quvchilarning innovatsion va ijodiy bilimlarini shakllantirish jarayoni tahlil qilinadi. Tadqiqotda interaktiv metodlar, loyihaviy ishlash va raqamli texnologiyalardan foydalanish orqali o‘quvchilarning zamonaviy bilimlarga ega bo‘lishi va ularning mustaqil fikrlash ko‘nikmalarini rivojlantirish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi.