Demokratik rivojlanish - Abduraimov , Akmal (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE-INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada siz bugunki kunda demokratik rejimning qay jadalda rivojlanayotgani va gʻarb davlatlarida va sharq davlatlaridagi rivojlanishidagi taqqoslik bilan tanishib chiqasiz.