ICHKI ISHLAR ORGANLARINI XALQCHIL PROFESSIONAL TUZILMAGA AYLANTIRISHDA INSON HUQUQLARINI TA’MINLASH MASALALARI - SUBANOV, Olimjon (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE-INNOVATIVE RESEARCH, 2025)
Mazkur maqolada ichki ishlar organlarini xalqchil professional tuzilmaga aylantirishda inson huquqlarini ta’minlash masalalari yoritilgan.