TA’LIM TIZIMIDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ORQALI KREATIV YONDASHUV RIVOJLANISHINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Allamova Shirinoy (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim tizimida kreativ yondashuv va bu jarayonni qo‘llab-quvvatlashda o'quvchilarning shaxsiy xususiyatlarini chuqur tahlil qilish va individual yondashuvning ahamiyati hamda uning rivojlanishida psixologik holat, temperament, emotsional barqarorlik, stressga chidamlilik, qiziqishlar hamda motivatsiya muhim rol o'ynaydi. qilib o‘tilgan.