HAZARASP TUMANIDA JOYLASHGAN TURISTIK OBYEKTLAR - Hayitova Onaxon (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2026)
Xorazm viloyatida bugungi kunda turizm ancha rivojlanib kelayotgan soha hisoblanadi.Shunga muvofiq Hazarasp tumani ham o’ziga xos turizmga ega bo’lgan hudud sifatida bir qancha turistik obyektlar joylashgan hudud sifatida viloyatda o’ziga xos o’ringa ega.