XALQ DOSTONLARIDA TAKRORLARNING SEMANTIK TABIATI - Xadjimusaeva Nilufar Nematovna (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada o‘zbek xalq baxshisi Islom shoirning “Orzigul” dostonida qo‘llanilgan takrorlarning ishlatilish o‘rni haqida bayon qilingan.